(H)EERLIJK PUUR NATUUR
LIMOUSIN VLEES

Veefokkerij

Bij slagerij Fons Pessers gebruiken we alleen de beste kwaliteit. Al ons rundvlees komt van het Limousin. De keuze voor de Limousin garandeert u een heerlijke kwaliteit.

Limousin runderen

Om de kwaliteit en de herkomst goed in de hand te houden fokken wij ons eigen Limousinvee in Groningen. Bij onze limousinboerderij Lindehof, een 100 hectare groot landbouwbedrijf staan onze Limousinrunderen in alle rust op de grazige weiden. De rust, ruimte, gezond voer, goede verzorging, een strostal en natuurlijk kuddeverband zijn de ingrediƫnten voor de groei van stevig, mager vlees met een fijne structuur.

Ook is een groot deel van de opfok en verzorging in handen van onze vaste partner Henk Broeders in Berkel-Enschot. Van zijn vele fijne stallen is er een uitsluitend voor onze Limousins waar ze goed verzorgd worden en in een grote ruime stal verblijven.

Door zelf onze veefokkerij te beheren, kunnen we u een constante kwaliteit aanbieden, van natuurlijk gefokte dieren. En we kunnen natuurlijk ook een scherpe prijs hanteren, want we slaan een aantal stappen van de tussenhandel over.

Ons streven is namelijk als slagerij bij te dragen aan een duurzame leefomgeving voor mens, dier en milieu tegen eerlijke prijzen en om dit voor iedere laag van de maatschappij betaalbaar te houden. Onze visie hierin is dan ook dat het milieu niet hoeft te lijden aan vleesconsumptie als het wordt gedaan op de manier zoals wij het doen.

Wij geloven dat eerlijkheid het langst duurt, daarom werken wij met lage marges om het voor iedereen betaalbaar en toegankelijk te houden.

Links:

Limousinboerderij Lindehof b.v.

puurnatuurvlees.nl

Heerlijk Limousin vlees

Dag reclame

Fons Pessers parallax image 8
Fons Pessers parallax image 3