Recept van de week

Iedere week sorteren wij een lekker recept voor u. De gerechten zijn steeds voor 4 personen. U kunt dan zelf uitrekenen wat u bij meer of minder personen nodig heeft. Eet smakelijk

Hongaarse goulash

  • Aantal personen: 4
  • Voorbereiding: 30 min
  • Bereiding: 2 uur 30 min

Benodigdheden

500 gram riblappen (in blokjes)

50 gram ontbijtspek

100 gram boter

2 tl paprikapoeder

1 rode paprika

1 groene paprika

1 grote ui

peper en zout naar smaak

een beetje komijn of kummel

water

Bereiden

Neem een diepe braadpan en laat de boeter er bruin in worden. Snijd het spek in kleine stukjes (uiteraard mag u dit een van onze medewerkers vragen) en bak het goudgeel. Daarna doet u het vlees erbij. Schep om en om op hoog vuur en vervolgens de paprikapoeder erdoor roeren.

Maak de paprika's en ui schoon en snijd in stukjes. Doe ze in de pan, samen met de kummel of komijn en een beetje zout en peper naar smaak.

Bak alles op hoog vuur nog eenmaal aan, daarna doet u zoveel water in de pan tot vlees en groenten net onder staan. Sluit de pan en laat de inhoud 2,5 uur zachtjes gaar stoven.

 

Lekker met gekookte rijst en spruiten, smakelijk!

Week special

Biefstukreepjes
Biefstukreepjes
Gekruide biefstukreepjes met verse groenten, heerlijk omte roerbakken!
100 gram
€ 1,49

Dag reclame

Week reclame

Braadtrio
per stuk
€ 3,50
-
Gebraden rosbief
100 gram
-
Gebraden gehakt
100 gram
-
Gebraden fricandeau
100 gram